3. DM i tractorpulling bliver afholdt i Faxe     den 28/5-11 kl. 11.00                     Skovgårdsvej 2b 4640 Faxe

17/04-11

Til sæssonen 2011 er der blevet lavet afvandingsrender langs med banen, så vi kan holdet vandet væk fra banelegmet. Der er også lavet puplikumsvolde, det var tiltrængt da terrænet hældte den forkerte vej. Det bliver spændende hvordan banen bliver i år, sidste år var den meget blød og køre på, men lige pt. er den meget hård, så det ser bedre ud, vi skal have blandet kompostjord i banen, så må vi se hvordan det bliver.

 

3/2-10

Den nye bane på Nisseringen bliver ikke til noget, pga. at ejeren af Toksværd forsamlingshus har kontrakt på al salg af konsumvare på Nisseringens område og han vil kun afgive det den dag hvis han får 70000 kr. 

Så 3. DM i tractorpulling bliver istedet afholdt i Faxe, hvor der har været kørt tre standard stævner i traktortræk, hvor de to af stævnerne var juletræk.

Så der bruger vi kræfterne på at lave en lidt længre bane og plads til alle traktorteams ca. 70 stk.

 

20/01-10

Den nye bane på Nisseringen er ved at blive etableret og er godt igang.               

I øjeblikket er vi igang med at få styr jorden til banelegmet og det har vi fundet på havnen i Faxe ladeplads hos BG stone a/s. Det er slam som bliver vasket fra deres sand og sten, det løber gennem to bundfældningsbasiner og derfra ud i en lille sø hvor de pumper vandet op igen til at vaske med. Men der bundfælder det sidste slam i søen og det er det vi skal have fat i, det er besværligt at få fat i, men det er 100% stenfri og rigtig godt leret når det bliver tørt. Men ligenu har vi jo frosten der driller. 

     

 

´Kurt Hartman Nielsen © 2008 • Privacy Policy • Terms of Use

www.harmus.dk